Kaart & tracks

Voor de route is een A1 formaat kaart en zijn er gpx-tracks beschikbaar. Deze zijn te vinden op de Informatiepagina. Als je geen gps(horloge) hebt dan kun je ook de kaart zelf printen of opslaan in je telefoon om onderweg een eventuele back-up te hebben.

Markering

De route wordt hoofdzakelijk aangegeven met oranje, combi oranje/reflecterende en reflecterende linten. Deze linten worden dubbel voor een afslag geplaatst aan de afslagzijde en vervolgens ter bevestiging aan de tegenoverliggende kant na de afslag (atb route methode). Als de route rechtdoor gaat wordt het lintje na de kruising geplaatst.

In tegenstelling tot onze RUNFORESTRUN evenementen werken wij bij de ISU vooralsnog alleen met linten en niet met bordjes (alleen in de 1e twee etappes kom je mogelijk bordjes tegen – zie ook pagina deelnemers informatie > routebewijzering).

atb_uitlint-visualisatie-1024x1524

Borden

Wij gebruiken geplastificeerde borden op A4 formaat bevestig aan lage gele paaltjes. Hierop staat informatie aangegeven.  Deze borden zijn niet heel groot omdat de fietsers alles met zich mee moeten dragen. De afstand wordt iedere 5 km aangegeven. Ook worden splitsingen, kruisingen met fietspaden en wegen, en naderende verzorgingsposten met borden aangegeven.

borden